Natti natti

Som sagt, det har varit en mycket trögare dag idag än under helgen och jag var smått glad när klockan blev 22.00- min sluttid. Jag chansar på att det inte blir särskilt många frågor om djur kognition så imorgon återgår jag till de mer intressanta delarna av modulen.

Nu har jag bytat om till bekväma kläder och slagit mig till ro för att se en BBC dokumentär, "Vad är problemet med förvärvsarbetande kvinnor, varför kan de inte lyckas som män." Ikväll känns det inte som att jag kommer ha några som helst problem att landa huvudet på kudden, det har varit ett skönt stim att kunna jobba från morgon till sen kväll fredag-söndag och därför känner jag ingen stress över att ha slutat tidigare idag. Jag har en lång tisdag och en lika lång onsdag på mig för de sista förberedelserna, sedan är redan första året avklarat!!

Kommentarer
Postat av: Frida

Nu är det inte lång tid kvar vännen :) Håller tummarna för dig, och vet att du kommer klara allt galant! Kramar

2009-05-19 @ 07:52:46
URL: http://frida88.blogspot.com
Postat av: Mamma

Tja, vännen, tycker mig ha hört det förrut. Det där med att det kan inte komma frågor på något som du tycker är så himla tråkigt. Men jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. Förresten fråga din syrra om hennes fiffiga eller inte så fiffiga svar. Var beredd på att hon skäller på sig.

2009-05-19 @ 08:07:38
URL: http://sabina88.blogg.se/
Postat av: Petra

Skäller på mig för vad? Jag har nog helt missat det här fiffiga svaret...

2009-05-19 @ 10:58:00
URL: http://petragron.blogg.se/
Postat av: Mamma

Tja, när hon kommer igång med vad som hände på tentan:)

2009-05-21 @ 07:34:48
URL: http://sabina88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0