Medmansklighet

Pausar lite i pluggandet och passar pa att lasa lite nyheter. Vi sa ju att vi fick anstranga oss for att komma ur bubblan vi lever i har pa hallarna. Naturligtvis ar nyheterna fula av brottsrapporter, bland annat ett brutalt dad igarkvall dar 2 soldater & 2 civila skots till dods- eller snarare avrattades- i Ulster. Sinn Fein ledaren, Gerry Adams, utfardade idag ett uttalande som befaste att de ansvariga inte hade ngt stod. Roligare lasning var den senaste veckans manga artiklar om medmansklighet och valgorenhet. Faktiskt ar det manga sport-profiler som figurerat, exempelvis Hyppia som ju matchade vad som behovdes for att na insamlingsmalet for ett RMH pa Arrow Park Hospital ute pa Wirral. Notan stannade pa runt £23 000 och aven andra fotbollsprofiler har stallt upp. Evertons profiler ar inte samre dem, nu i helgen avslojades det att Bill Kenwrights (Evertons agare) hjalpte till att tacka kostnaderna for att fa hem kroppen av en ung man som mordades i spanien, 2006 (!). Eftersom mordoffret aven var ett fan, har Goodison Park gjorts tillgangligt for familjen att halla en minnesstund.

Kontentan ar val att pamparna inte bara havar in pengar, ibland anvander de faktiskt sina medel (ekonomiska & inflytande) till nagot riktigt vettigt.

Nu ska jag satta pa en kopp kaffe och varma lite rester fran gardagens middag till lunch.

Image of Sefton Park Bridge

Det har ska tydligen vara Sefton Park Bridge, har varit en del i parken men maste erkanna att jag helt missat bron. Kanske finns fler sefton park...Nedanstande har jag dock besokt ett par ganger, The Palm House finns i mitten av sefton park och huserar saval plantor som en del arrangemang, nu senast ngn black-african society grej...
Sefton Park Palm House

Kommentarer
Postat av: Mamma

Förmodar att vår motsvarighet ska vara Margareta-paviljongen i Pildammarna, hm

2009-03-11 @ 06:53:28
URL: http://sabina88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0