första dagen tillbaka

Ja, inte blev det mycket pluggande inte. (Än så länge i alla fall). M och jag gick ut runt lunch tid för att ta en promenad och fixa något att äta. Det tog lite längre tid än vad vi planerat så vi var inte tillbaka på hallen förrän vid 14-snåret. Sedan bar det av in till biblioteket och sedan en titt i affärerna. Själv införskaffade jag ny deo och en airwick. Samt fick vi köpa nytt diskmedel, som någon slängt under juluppehållet, och lite disksvampar. Ny ordning ska jag nu försöka banka in bland mina korridorsgrannar- enbart de ROSA används till att torka av ytor, handfat etc. På så sätt kan vi förhoppningsvis diska med hyfsade svampar. Annars så tänkte jag att jag får köpa en diskborste istället.

Middagen var kanske inte särskilt upphetsande efter att ha ätit hemmalagat i 3 veckor men spaghetti köttfärssås brukar gå ner. Jag hade dock glömt hur STORA portioner de lassar upp och kunde inte äta allt.

Har nu gjort en kopp te var till mig, Becky och Jim. Jim som faktiskt fick sin serverad på rummet, lyx minsann! Dock sa han snällt tack och eftersom han opererade sin stortå tidigare idag tyckte både jag och B att han kunde få slippa springa i trapporna. Jag ska nog försöka med en kopp varmt vatten till och hoppas att det hjälper det onda i halsen för nu måste jag verkligen titta igenom lite jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0