God natt!

Puh! Den senaste månaden känns som en vecka, jag vet att jag låter som en repad LP när jag bara upprepar mig men jag är uppriktigt chockad. Det är redan torsdag kväll och jag sitter här med en exfolierande ansiktsmask. Det ser inte alldeles jäkligt ut så jag behöver i alla fall inte skämmas för att visa mig.

Klickade tidigare hem en extern hårddisk som jag hoppas ska avlasta min laptop samt en ny iPod så det blev minsann inget spenderande på annat håll. Istället passade jag på att komma ikapp lite grann med kurslitteraturen. Emellanåt tillät jag mig andra förnöjelser såsom kontakt med familjen samt lite socialiserande med övrigt folk här. Dagen startade lite segt, kände verkligen inte för att stiga upp imorse . När jag till slut ändå rullade ur sängen tyckte jag gott att jag förtjänade att ha en "lång" frukost, det var verkligen skönt att bara sitta kvar och snacka en stund. Halsen är fortfarande lite öm och huvudet känns av lite nu och då men annars verkar mina små vita blodkroppar ha tagit kål på bacilluskerna. Seger!

Apropå seger jobbar vi på att säkra fotbollsmatchen på onsdag mellan sverige-holland. Det ska gå att se på internet, på något vis någonstans!!! Förslag mottages gärna...

Nu när saker börjar komma tillrätta igen ska även bloggen tas i kragen- lovar!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ok att låna några vita blodkroppar? Mina tycks vara på upphällning.

2008-11-14 @ 10:21:05
URL: http://sabina88.blogg.se/
Postat av: Maggan

Tjenixen

Här vräker det ner och jag är inte alls imponerad av novembervädret.

Helgen kommer att bli lugn det har jag redan bestämt. Söndag ska vi över till min mamma som har öppet hus då hon fyller 75 år. Vi ska ha med oss tårtorna, själv har hon lagat smörgåstårta och det blir säker 20 personer som kommer. Mest damer med hög ålder som vi andra kommer att få springa med tårtfat till, påtår och hjälpa av och på med kappor och hålla ordning på käppar och en och en annan rullande hängstol. Tja, rätt vad det är är man själv där, så det vill till att vara vänligt och hoppas att andra är vänliga när det är min tur att behöva lite hjälp.

Kram o trevlig helg

2008-11-14 @ 14:55:39
URL: http://livsglimtar.wordpress.com
Postat av: M

Mormor säger att du inte får vara uppe så länge om kvällarna!

2008-11-14 @ 16:33:46
URL: http://sabina88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0