God morgon

God morgon! Tisdag morgon och det blåser fortfarande som in i h*e! Jag har åter gardinerna fördragna i ett försök att stänga ute blåsten, ska sticka iväg in till universitetet om ungefär 20 minuter så jag har inte brytt mig om att ta av mig jackan heller.

I början här gick det att få takeaway muggar nere vid frukosten, för att ta med sig kaffe. Vet inte om de startade starkt och tänkte att något fick vi ju ha medan vi anpassade oss till våra nya liv. Nu verkar de tänka mer på ekonomin och jag antar även på miljön, inga t-a muggar alltså. Har haft planer på att ta med mig en egen mugg ner. Igår köpte jag alltså en kaffe inne på universitetet och sparade muggen, imorse var det jag som ordnade takeaway kaffe =)

Vi har hört rykten om att de ska "inspektera" våra rum. Löjligaste jag hört på länge. De ska alltså göra en överrasknings visit och kolla att vi inte har något på våra rum som vi inte får, typ tända ljus, ljusslingor etc. Vet inte hur seriöst det egentligen är men har ändå plockat undan värmeljusen.

Ikväll är det Guest Night Dinner, vilket betyder lite mingelmottagning samt sittning! Klädsel är naturligtvis lite uppklätt men dock är vi tvugna att bära de akademiska kåporna. Heter det så? I alla fall ska vi se ut som att vi går på Hogwarts precis som Harry Potter, även om den akademiska världen alltid använt sig av dessa kåporna och de snarare markerar en högtid. Uppdatering följer, förhoppningsvis med bilder. Tills dess får ni hålla tillgodo med gårdagens klädsel. Strunt i det, anslutningen fungerar inte. Får försöka igen senare.

Ha en bra dag allesammans. Idag håller jag tummarna för att jag äntligen får mitt visakort medan jag är på universitetet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0