En utmärkt tisdag!

Dagen har varit alldeles lagom =) Upp i normal, kontorstid imorse och iväg till universitetet. I tid till en sen lunch, dvs runt 14.00 engelsk tid, var jag tillbaka på hallen. Dagen ägnade jag åt att studera och jag fick faktiskt en hel del gjort! Nu ikväll bemödade vi oss inte med att gå bort till Carnatic för att äta middag utan istället bestämde vi oss för att göra en gemensam grej och beställa mat. Då vi saknar allt vad normal köksutrustning innebär kan vi inte ordna så värst mycket själva. Blocket där M bor har för tillfället inget vatten så hade varit till föga hjälp. I alla fall hade vi en jättemysig middag på mitt golv och blev sittandes där ett bra tag pratandes om ditten och datten.

När vi väl bröt upp gick jag ut i köket för att diska undan lite, imorgon ska här nämligen vara rundvandring och även om här inte är så mycket som rörigt kan det ju vara trevligt om disken är undanplockad. Då kom jag ju på att jag glömt kolla om mitt paket kommit. När jag gick in till Becks för att få bekräftat vad jag trodde, reptionen stänger 22.00 och klockan var 22.10, tittade hon förvånat på mig och utbrast: "Jag sa ju till dig tidigare att jag såg ditt namn på tavlan." Detta måste helt ha gått förbi mig, tydligen har jag svarat också! I alla fall, hoppet ska man ju behålla så jag pinnade ner till receptionen och mötte mycket riktigt mannen som var i tjänst. Han hade dock redan låst och var på väg ut. Fast när jag frågade snällt gick han tillbaka in och hämtade paketet till mig! Inte för att han var tvungen utan därför att jag blev glad och han säkert mådde bra av att göra mig den tjänsten som egentligen kostade honom 20 sekunder. Om någon behöver ett argument för att vara vänligt och trevlig mot alla (nåja, i princip alla) så har ni det här. Jag brukar alltid slänga lite käft med dem som jobbar både i receptionen och i matsalen, det hade jag på ett vis igen ikväll. Gissa om Vincent flinade gott när jag för in på hans rum och visade upp min "fångst"!

Jag ska upp "tidigt" imorgon också för min läkartid så jag passade på att duscha ikväll. Finns ju ingen anledning att starta dagen rent för tidigt! Nu ska jag leka lite med min iPod så att den är redo att användas imorgon bitti, se på lite BBC och sedan sussa sött!

Ett god natt får avsluta den här tisdagen: en lagom blandning av meningsfyllt jobb och sponant socialiserande. När vi ställer upp våra dörrar är det nästan som att vi redan delar ett hus!


Kommentarer
Postat av: M

Visst det stämmer nog så ofta; le, och världen ska le mot dig!

Var det japansk hämtmat som intogs på golvet?

Förmodar att det inte blev så många timmar sömn den gågna natten? Vet hur du fastnar i dina älskade leksaker.

Om jag förstår saken rätt startade du väl din morgon ren:)

2008-11-19 @ 09:06:45
URL: http://sabina88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0