1 december

November har på någotvis runnit förbi och det har hunnit bli juletid. Någon julfrid finns ännu inte i sikte, mycket jobb återstår- såväl läsning som rapportskrivning- innan vi kan kalla det uppehåll. Eftersom tentorna är i januari smyger sig egentligen hela upplägget med ett uppehåll, lite avbrott blir det nog ändå.

Julstjärnan hänger i alla fall i fönstret, gemensamt har vi gjort slut på lussekatterna men pepparkakorna och glöggen finns kvar. Julsångerna, svenska som engelska, kan spelas på hög volym med gott samvete!!

Datumet till trots har det varit en vanlig dag på "jobbet". Föreläsningar under dagen varav en måste vara det absolut tråkigaste ämnet jag någonsin läst- psykolingvistik.

Nu knackar de på dörren, middagsdags!!

Kommentarer
Postat av: M

Smakat på glöggen än? Borde ju smaka väldigt bra efter det är fair trade. Lite julsaker har väl kommit upp, men, men vår julkartong lyser ännu med sin frånvaro. Men inte kan vi väl ha kört den till tippen? Någon av oss borde ju ha reagerat i så fall. Tänkte ge mig upp på vinden för hundrade gången och leta. Längtar tills du är hemma igen

2008-12-03 @ 16:36:56
URL: http://sabina88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0